לד"ר אורן קפלן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/02/2002 | 07:03 | מאת: בל

תודה על ההסבר לפני האשפוז שלי זה היה קורה לי כמעט כל יום שהכל היה מתעוות המוזיקה היתה נשמעת אחרת כאילו כולם מפחדים ממשהו. במהלך האשפוז זה הפסיק וחודש אחרי שהשתחררתי זה שוב התחיל. משך ההתנתקות הוא משהו כמו 20 דקות שאני לא מסוגלת לעשות כלום ממש כלום. הכל נראה כל כך מפחיד ושאני צריכה לברוח לאנשהו

13/02/2002 | 00:37 | מאת: ד"ר אורן קפלן

בל שלום אני לא יודע אם מה שאת מתארת הוא דיסוציאציה, אבל בכל מקרה, אני מקווה שאת נמצאת במסגרת כלשהי של טיפול בשיחות כך שאת יכולה לעבד את מה שקורה ולנסות להפחית את העוצמה של הניתוק והאימה. במידה ולא מומלץ שתבקשי מסגרת קבועה של שיחות. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית