טרשת עורקים ולחץ נפשי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/02/2002 | 10:22 | מאת: אסף

שלום לכולם אני בן 16 ויש לי לעשות עבודה בבית ספר בנושא טרשת עורקים רציתי לדעת אם משהוא יכול לעזור לי בנושא של הקשר בין טרשת העורקים ללחץ נפשי תודה רבה

07/02/2002 | 19:05 | מאת: adi

אסף, ממה שאני יכולה להגיד לך, הוא, שמצב הנפש משפיע על הגוף ולהיפך. עדי

07/02/2002 | 23:46 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אסף שלום מחלות לב ודם שונות מושפעות ממצב נפשי. סגנון החיים הלחוץ מאפיין אנשים שמכונים סוג A ואלו אנשים מועדים למחלות לב. קרא קצת על הנושא באתר הבא (החלק הראשון רלוונטי לשאלתך): http://www.solgar.co.il/lifestyle/no2/stress.html בהצלחה ד"ר אורן קפלן

08/02/2002 | 15:16 | מאת: אסף

תודה רבה תקישור שלח עזר לי הרבה אסף

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית