דימוי עצמי נמוך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/02/2002 | 15:33 | מאת: מאיה

הנני בת 34 וסובלת מדימוי עצמי נמוך מאוד וכל זה נובע ממה שעבר עליי במשך כל תקופת החיים שלי מאז הילדות ועד הבגרות כמו: לימודים ,עבודה,יחסים בחברה +משפחה וקרובים ואני רוצה מאוד לשפר את אורח חיים ולקבל תדמית חיובית על עצמי ועל החיים בכלל שמעתי שיש קורסים על הערכה עצמית או סדנות על דימוי עצמי שבו עובדים עם כל המטופלים בקבוצה של כמה , וזה משפר מאוד את ערכך ודימוייך העצמי בעינייך קודם כל ואם הדימוי העצמי שלך גבוה אז יש לך סיכוי להצליח בחיים ובעבודב בכלל. אודה לך מאוד עם תוכלי לכוון אותי לסדנה או קורס כלשהוא להערכת הדימוי העצמי או להפנות אותי למי שאת מכירה ויכולה להמליץ ואם ישנם כתבות בנושא זה תודה!!!

07/02/2002 | 06:25 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב הסדנאות שלי, אחת לחודש, בשבוע האחרון של כל חודש, עוסקות במידה רבה בתחום שביקשת. אלו אינן סדנאות טיפוליות. בשישי בלילה המפגש הוא לפנויים/ות, והתכנים קשורים לקשרים הבינאישיים. בשבת, התחום הוא קבלת החלטות. צלצלי 04-6230937 לעוד מידע. ואצלי זו טיפה בים. השיגי את "עכבר העיר" בת"א, תעייני במדור "עניין" ותתחילי לבדוק, ע"י שיחות טלפון או הגעה למפגשי התנסות קצרים - מה שיתן לך רושם ראשוני מסקרן. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם מאיה כתב/ה: > > הנני בת 34 וסובלת מדימוי עצמי נמוך מאוד וכל זה נובע ממה שעבר > עליי במשך כל תקופת > החיים שלי מאז הילדות ועד הבגרות כמו: לימודים ,עבודה,יחסים > בחברה +משפחה וקרובים > ואני רוצה מאוד לשפר את אורח חיים ולקבל תדמית חיובית על עצמי ועל > החיים בכלל > > שמעתי שיש קורסים על הערכה עצמית או סדנות על דימוי עצמי שבו > עובדים עם כל המטופלים בקבוצה של כמה , וזה משפר מאוד את ערכך > ודימוייך העצמי בעינייך קודם כל > ואם הדימוי העצמי שלך גבוה אז יש לך סיכוי להצליח בחיים ובעבודב > בכלל. > > אודה לך מאוד עם תוכלי לכוון אותי לסדנה או קורס כלשהוא להערכת > הדימוי העצמי > או להפנות אותי למי שאת מכירה ויכולה להמליץ ואם ישנם כתבות > בנושא זה > > תודה!!! >

30/03/2002 | 16:33 | מאת: מאיה היקרה

מאיה היקרה אני אכן גם סובלת מדימוי עצמי נמוך ונגרמו לי מכך הרבה בעיות אחרות כמו הפרעת אכילה וכ"ו... אני מציעה לך להתחיל לעבוד על עצמך, ויש כמה שיטות: את יכולה למשל להתאמן בחדר הכושר, התעמלות ואימוץ של הגוף יתנו לך הרגשה טובה עם עצמך- כך תוכלי להרגיש שאת משנה את גופך ועוזרת לו להראות חטוב. אם את נשואה, צאי לטיולים עם בעלך, פנקו אחד את השני קני שמנים וחומרים רומנטיים לשניכם וכך תרגישי סקסית ורצוייה. אם את לר נשואה, צאי ליותר בילויים בערבים, צאי עם חברות, חברים, הכירי אנשים חדשים ומענינים כאשר החיים שלך יראו מלאים ומרתקים, את תרגישי שאת גרמת לשינוי בתוכך- שינוי טוב!!! את תרגישי הרבה ביטחון וכיף ולאט לאט את תצאי מהדיכאון ומתחושת התבוסה התמידית שאת שורה בה. האמיני לי מאיה , את יכולה לגרום לשינוי בעצמך, ובחייך. בהצלחה בהמשך הדרך, מיכל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית