ספרות על בדידות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/02/2002 | 10:27 | מאת: מירי

שלום לך, אני סטודנטית שמחפשת חומר מהספרות על בדידות. אודה לך אם אקבל ממך הפניות לאתרים באינטרנט או לספרים בנושא, כולל הגדרות וגורמים. תודה מראש מירי

03/02/2002 | 19:14 | מאת: טלי וינברגר

מירי שלום רב, הנושא רחב מדיי. עליך להגדיר באיזה היבט של הבדידות את מעוניינת. בברכה, טלי פרידמן

04/02/2002 | 17:43 | מאת: מירי

טלי שלום, העבודה שאני עושה היא התמודדות של חולים אונקולוגיים עם הבידוד. אחד מהרגשות הדומיננטיים של חולים אלה בזמן בידוד היא הבדידות. זה הקשר שלי לנושא.. מקווה שתוכלי לעזור לי. בתודה, מירי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית