אולי מישהו יכול לעזור לי...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/01/2002 | 16:57 | מאת: שמרית

אני סובלת מדיכאון (תרופות) ואני צריכה ללמוד עכשיו למבחן, ואני לא יכולה! לא יכולה להתרכז, רק לבכות, חוסר אונים מוחלט, למי שהוא יש רעיון חוץ מלגמור עם הכל

30/01/2002 | 17:04 | מאת: HERA

בגלל מבחן???? את לומדת למבחן בבי"ס? אם כן, תפני ליועצת, תסבירי לה את המצב, ותעשי את המבחן במועד אחר, אולי כשתרגישי קצת יותר טוב...

30/01/2002 | 17:06 | מאת: היא

איזה בי"ס?? לאוניברסיטה, ואני שמחה שאת ענית לי בגלל פעמים קודמות שנכנסתי לפורום, ולא זה בהחלט לא מהמבחן אלא ממשהו כרוני נפשי אצלי

31/01/2002 | 20:31 | מאת: טלי וינברגר

שמרית יקרה, אני מבינה את הקושי לשבת , להתרכז, וללמוד למבחן כשאת במצב שאינו מקל עליך. מבחנים והתייחבויות שונות הופכים להיות מטלה קשה, בעיקר כשהכל הופך להיות קשה, כמו שקורה פעמים רבות בדיכאון. אולם תנסי להמעיט את זמן הלימוד, כלומר, ללמוד לפרקי זמן קצרים יותר עם הפסקות מדיי פעם לשתות משהו, להציץ בטלויזיה, או סתם לקפוץ הנה אלינו למסור ד"ש...כך אולי תנסי להתגבר על חוסר הריכוז לזמן ממושך, ותוכלי גם להרגיש שיש איתך מישהו (אנחנו...) ואת לא לבד... במה המבחן אגב? ובהצלחה! טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית