לד"ר אבני

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/01/2002 | 23:12 | מאת: sama

שלום ידידה שלי מטופלת במרפאת בריאות הנפש של משרד הבריאות<הטיפול התרופתי שלה הוא clonex 2 mg trazodil 100 mg recital10 mg teril 400 mg .היא מתלוננת על קשיים בשינה <כמות גדןלה של מלחים בדם<אינני מצפה ממך לתת חוות דעת מבלי להכיר את ידידתי.אך אשמח לשמוע את דעתך על הרכב תרופתי זה והאם לדעתךכמי שחולה בדיכאוןיש מקוםלבדוק טיפול תרופתי שונה. עליי לצייו שהרופא המטפל שלה מחלף בתדירות גבוהה והיא קצת חסרת אונים . בתודה מראש sama

18/01/2002 | 00:26 | מאת: דר' עמי אבני

סאמא שלום הטפול אפשרי הוא לא בסטייל שלי אבל אם את בספק שתפנה לחות דעת נוספת או תבקש לשמוע את חוות דעת מנהל המפראה או רופא נוסף שם בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית