קנאה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/05/2000 | 23:10 | מאת: יעל

איך מתמודים עם בעית הקנאה, דרכי טיפול לא מסובכות בחזרה לעבר. שיטות פרקטיות ופשוטות

16/05/2000 | 08:31 | מאת: אמיר זהר

ליעל שלום רב אני מתקשה לענות על שאלה כה כללית כדאי לך לתת יותר פרטים. קינאה במי ומאיזה סיבה? על איזה רקע הקינאה ולמה היא מובילה, איך את מתמודדת איתה. כמו שאת רואה קינאה יכולה לנבוע מהמון סיבות והרקע לה יכול להיות מאוד רחב. יתכן ומדובר בקושי סביב הדימוי העצמי או חסך בילדות שגורם לקינאה באחר ועוד ועוד... בברכה שי קולין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית