בונסריל במקום רמרון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/11/2000 | 13:40 | מאת: אמא של...

בני מקבל דיספרדל וגם רמרון כנגד תופעות לוואי של הריספרדל. היום החליטו להחליף את הרמרון לבונסריל.. מבקשת מידע על בונסריל, לא מצאתי באינטרנט.. מידע על התרופה..יתכן שזה אינה שמה האוריגינאלי.. אולי תחליף ישראלי.. בבקשה... והמון תודה מראש....

28/11/2000 | 21:07 | מאת: אמא של...

נודע לי היום ששמה האוריגינאלי של התרופה. .. בונסריל, הוא... מיאנפרין. (mianferin) ועל מנת שאוכל לקבלה , ניתן התחליף בשם אחר. אם מישהו יכול לתת לי קצת פרטים...אודה לו מאד..מאחר וגם את השם הזה, לא מצאתי באינדקס התרופות שיש לי.....אינדקס של יהו.....yahoo

29/11/2000 | 11:02 | מאת: אמא של...

בבקשה........ ואם אפשר גם .. מה בנוגע לאי זיקפה אצל הבחור.. האם התופעה תחלוף מעצמה?????

29/11/2000 | 14:24 | מאת: אליאן

לאמא של... ישנם כמה כתובות שבהם נראה לי שתוכלי למצוא את מה שאת מחפשת. www.fda.gov/cder/consumerinfo/default.htm www.pdr.net www.rxlist.com לידיעתך, יצא ספר נהדר הנקרא רפואה ואינטרנט ומכיל המוני אתרים בכל תחום העולה על הדעת זהו ספר חובה! אתר האינטרנט המלווה את הספר, ניתן למצוא בו את כל הכתובות המופיעות בספר זה. www.infomed.co.il

30/11/2000 | 07:05 | מאת: ד"ר אבי פלד

Bonserine = Mienserine השם הכללי הוא מיאנסרין מדובר בתכשיר נוגד דיכאון גם רמרון נוגד דיכאון

30/11/2000 | 10:11 | מאת: אמא של...

תודה ד"ר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית