הפרעות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/11/2000 | 12:34 | מאת: שרון

שלום, אני אם לילד בן 4 אשר אובחנו אצלו הפרעות של קשב וריכוז. הילד הוא מאוד נבון ותואם לגילו. בעבר כשאובחנה בעיית הקשב והריכוז השלכתי זאת על המצאות נוזלים באזניו , אך כיום גם כשבוצע בו ניתוח להחדרת כפתורים והוא ללא נוזלים קיימת בעייה של קשב וריכוז. הנ"ל מתבטא בחוסר יכולת הריכוז בגן ולהישמע להוראת הגננת. כיום בני מטופל בריפוי בעיסוק מטעם קופת חולים במחלקת התפתחות הילד כבר למעלה משנה וחצי. שאלתי היא: אינני רואה שיפור כלשהוא למרות הטיפולים, האם ישנה שיטה טיפולית אחרת? אני מאוד רוצה שהבעייה תיפתר בטרם יגיע בני לספסל הלימודים. לתגובתך אודה.

27/11/2000 | 17:17 | מאת: ד"ר אבי פלד

מי אבחן אותו ואיך?

28/11/2000 | 09:03 | מאת: שרון

ד"ר שלום, רווית השיבה לדואר שלי ( הודעה אחת מעל לזו) אז אנא עקוב אחרי פרטי המקרה ותראה באם תוכל לסייע. תודה שרון.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית