פנטזיות מיניןת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/05/2000 | 15:37 | מאת: בתיה

שלום רב הייתי מאוד רוצה לדעת אם לגברים בשנות החמישים לחייהם שלפתע מפנטזים על צעירה וגם מבלים באתרי סקס הרבה וישלהם גירוי מזה יכולים להזיק בזוגיות כי לבת זוג יותר מבוגרת די קשה לחשוב על צעירה שגורמת לבעלה להזיל ריר אין אפשרות לשוחח עלכך ככייש הכחשה וכאילו זה דמיון. איך להתמודד והאם זה יכול לפגוע אלו מהאתר לא מטרידים כמו הצעירה המתגרה אבקש תשובה מהרה איך להתיחס בתודה הפגועה

06/05/2000 | 23:13 | מאת: עילם

שלום בתיה יקרה, מעניין אותי בת כמה את. והאם לך אין פנטזיות והאם את מרשה לעצמך לחשוב על עצמך כמפנטזת ואולי אפילו אובייקט לפנטזיות. הייתי מציע לך לנסות להכנס לנעליים של בעלך ובמקום להפגע לנסות לחשוב על זה בצורה אחרת. על משקל המשפט האמריקאי שטוען שאם אתה לא יכול לנצח אותו, תצטרף אליו... כן בתיה , התשובה חיובית בהחלט. גברים מכל הגילים (!) מפנטזים, וחולמים על צעירות ועל מבוגרות(צעירים בד"כ) ועל כל מה שאת לא מעלה אפילו על דעתך .... וזה מצביע ומוכיח על בעלך את מה שכבר נוכחת לדעת בעצמך, הוא מגורה מינית והוא בריא וחזק. אז, קודם כל עזבי את התחרויות, תקבלי את זה בהבנה ובאהבה (תודי שהפנטזיות נשארות בגדר פנטזיות), ואם את יכולה, תצטרפי ואת מוזמנת להנות.אני בהחלט מתכוון לכך. אגב, לשם קידום הרעיון, מה דעתך על שיחה אינטימית עם בעלך על השתתפות שלך בצפייה באתרי סקס ? קצת מביש ? קצת מביך ? היום הוא הזמן הטוב ביותר לעשות שינויים בחייך ולצאת קצת מהשיגרה. לא הרפתקני מדיי ועדיין טיפה מבוקר אבל חיים הם ניסיון אחד גדול. בהצלחה בתיה ובאהבה רבה.

07/05/2000 | 16:02 | מאת: אירית שלו

בתיה שלום לך! השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך האם את נהנית מחיי המין שלך. זו זכות שלך ואפילו צורך להנות מיחסי מין בלי שום קשר לגיל. לכן אם את נהנית אשרייך וטוב לך אך אם אינך נהנית רצוי לטפל בנושא. ואני מציעה לך להיות מרוכזת במה עושה לך טוב מה מגרה אותך מה מאפשר לך להיות חופשיה ופתוחה ונהנית ואז תבוא שמחה רבעה והרבה פחות דאגה

16/05/2000 | 08:08 | מאת: אמיר זהר

לבתיה שלום רב ראשית הקושי מאוד מובן. אם את חשה פגועה מכך אז וודאי שהדבר מזיק לזוגיות שלכם. עם זאת הפנטוז הוא חלק בלתי ניפרד מהאישיות לכן צריך להשאיר מקום גם לזה. אולי אפשר להכניס את עולם הפנטזיות לחיי המין ביניכם כמו כן יתכן וקיים קושי סביב יחסי המין ביניכם שגורם לבעלך להתנהג כך בכול אופן כדאי לכם לדבר על כך ביניכם. בברכה שי קולין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית