סרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/12/2001 | 14:32 | מאת: לימור

היי ! אני סובלת מידי פעם מחרדות בדרך כלל יש לי מחשבות שליליות והיו לי התקפי חרדה ופאניקה. אני נוטלת כמעט 3 שנים סרוקסט יש לי תופעה שנקראת "דופק לא סדיר" יש לי פעימות מוקדמות או חסרות בלב אני עשיתי את כל הבדיקות היכולות לאבחנן בעיית קצב וב"ה הכל היה תקין זה התחיל לי אחרי זמן מה אחרי שהתחלתי לקחת סרוקסט האם יש קשר? סרוקסט יכול לגרום לדופק לא סדיר מידי פעם ? תודה מראש!

18/12/2001 | 16:04 | מאת: דר' עמי אבני

לימור שלום זו אינה תופעה רגילה של סרוקסט איזה ברור עברת מבחינת הלב ? יתכן שהסרוקסט אינו מועיל דיו ואולי שווה לנסות שנוי לאחר 3 שנים בהצלחה עמי

18/12/2001 | 17:09 | מאת: לימור

אני עברתי אקו לב , הולטר פעמיים ,לב במאמץ ופעמיים א.ק.ג תודה

18/12/2001 | 23:00 | מאת: לימור

היי לימור גם אני לימור. לימורי אני נטלתי סרוקסט 8 חודשיים,היו לי התקפי חרדה קשים ולפעמיים הם חוזרים לי,אבל אני סיימתי עם הכדורים. למיטב זכרוני היו לי הרבה תופעות לוואי שנטלתי כדורים אלו,והרבה תופעות כגון דופק לא סדיר באות בגלל המחשבות הטורדניות,לימור תקני את הספר של לואיז הי,או שכבר קראת אותו,תחשבי חיובי,הכדורים מרגעים אבל לא מרפאים את הנפש לעומקה ,כנסי לתוך עצמך בררי ממה התחילה הבעיה וכו. אני כאן עם יש שאלות. תחשבי חיובי,קומי כל בוקר ותגידי לעצמך שאת בוחרת לחשוב חיובי שאת מוגנת ובטוחה .... תצליח. אמן.

18/12/2001 | 23:13 | מאת: לימי

בגלל ששנינו לימור אולי לא שמת לב כתבתי לך תשובה בשם לימור....

18/12/2001 | 23:29 | מאת: עזרי

חשוב לך לדעת כי הסרוקסט אינו פתרון לבעיה כי אם "פתרון" שיוצר בעיות חדשות. הרופאים וכן דר אבני נוטים להרגיע במילים יפות ולשכנע שהפרוזאק וסרוקסט אינם מהוות בעיה ולא ידוע על תופעות לוואי ושצריך לנסות אולי סם אחר או מינון אחר. אך כן, התחושות שלך והתחושות של סיגל השניה נכונות. האמיני לעצמך ואל תשתכנעי להחליף את התחושה שלך בדעה של "מומחה". עזרי.

19/12/2001 | 00:22 | מאת: HERA

עזרי, בהמשך לתשובה שכתבתי לך קודם (ובטח עוד לא קראת) - זה לא חכם לצאת כאן למסע צלב נגד תרופות. כי האנשים גם ככה מבולבלים, ודברים מסויימים שאתה כותב רק מוסיפים לבילבול שלהם. ייתכן ואתה צודק, והסרוקסט/פרוזאק באמת מזיקות - אבל אין לך הוכחה מדעית ביד... כי כמו שאתה טוען, אם זה לא מדע, גם אתה בעצם לא יודע בוודאות מה נכון ומה לא.

19/12/2001 | 06:06 | מאת: דר' עמי אבני

עזרי שלום אנא צטט אותי במדויק ואל תכניס מלים לפי טרם ענית לי על סמך מה אתה חושב שאתה צריך להחליט על דברים במקום זה אתה מנופף בססמאות בברכה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית