אי כניסה להריון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/12/2001 | 07:55 | מאת: גלית

שלום רב!! אני בת 36 נשואה כ7 שנים ללא ילדים.נמצאת בטיפולים ב-5 שנים שמתוכם עברתי הפריות מבחנה שלא הצליחו. מזה ככמה חודשים אני בהפסקה מטיפולים גם עקב מעבר לדירה חדשה. הקשיים הנפשיים הם עצומים. הנשמה כל כך שורפת שזה מפחיד. אני בוכה הרבה לוקחת לעיתים כדןרי הרגעה ולאחרונה התחלתי לקחת את ה"רסקיו רמדי" וללכת לשיחה פעם בשבוע עם יועצת דרך קופ"ח.אני מרגישה שאני בדרך ללא מוצא-רואה הכל חשוך.מה עושים כדי להקל על הכאב ולו במעט??

17/12/2001 | 08:02 | מאת: רונה

גלית היקרה, קחי הרבה אויר. תתרכזי בכניסה לדירה החדשה, לניקיון.. לסידור.. תקני לך משהו חדש יפה לבית שתכנסי כל יום הביתה וזה יעשה לך מצב-רוח טוב. אל תקלקלי את מה שכן יש לך, בעל.. בית.. משפחה.. חברים.. סוד הקסם זה לחשוב חיובי!וזו לא קלישאה. תשטפי את פנייך, תתאפרי, תחייכי ושיהיה לך רק טוב!!

17/12/2001 | 10:33 | מאת: ספיר

אני מכירה הרבה אמהות שניסו במשך שנים להביא ילדים באמצעות טיפולים שונים ותחת לחץ רב ורק ברגע שיצאו מהלחץ ומהמרוץ המטורף הדבר התרחש. אולי תנסי קצת להירגע, לתת זמן לעצמך, להרפות מאינספור הנסיונות, לקחת הפסקה. לנסות לעשות פעילות גופנית,או מדיטציה שיכולים רק להיטיב עם הנפש.

18/12/2001 | 21:26 | מאת: ד"ר אורן קפלן

גלית שלום אנא קראי תכתובת קודמת כאן בפורום באותו נושא. אולי היא תוכל לעזור במשהו. בהצלחה ד"ר אורן קפלן http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=6&i=41715&t=41642

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית