למה מיעד?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/11/2001 | 00:02 | מאת: משה

רציתי לברר למה מיועדות הבדיקות דם הנ"ל ס.ד , SMAC ,B12 ,ACID ,FOLIC , TSH , FT4 , TT3 ומה הם באות לברר? [email protected]

30/11/2001 | 00:05 | מאת: HERA

זה נראה כמו בדיקות של בלוטת התריס (בין היתר)... ייתכן ויש לך תת-פעילות או עודף פעילות של הבלוטה.

30/11/2001 | 00:14 | מאת: adi

למשה, חבל שלא שאלת רופא משפחה, אבל: 1. את הראשון לא הבנתי. 2. FT4, TT3, TSH -אלה הם הורמונים המיוצרים על ידי בלוטת התריס. 3. ברזל וחומצה פולית - לעיתים יש מחסור בהם, עקב דיאטה (ולנשים שמתכננות הריון ממליצים לקחת חומצה פולית 3 חודשים לפני(. 4. B12 - לעיתים יש מחסור בויטמין זה (אם אני לא טועה הוא מסיס בשומן) עקב צמחונות או דיאטה. 5. SMAC - לא נתקלתי בזה. עדי

30/11/2001 | 21:58 | מאת: טלי וינברגר

משה שלום רב, לקבלת תשובה אנא פנה לפורום המטולוגיה או רפואה כללית. כאן אנו עוסקים בייעוץ ותמיכה נפשית. שבת שלום, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית