לד'ר אבני .

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/11/2001 | 18:36 | מאת: רנה

דר' אבני שלום רב. אחותי לוקחת כדורי שינה ,,אימובן כ,,6 כל לילה ! כבר יותר משנה ,,כל מניעה מאיתנו לא עוזרת ,בטענה שהיא ניסתה להוריד בכמות ולא נרדמה כל הלילה אציין שהיא לוקחת גם ריספרידל ויש לה אישיות היסטרית בעבר הלא רחוק הישתמשה בסמים קלים ,ככה סתם,. בת 38 איך נשכנע אותה להיגמל מכדורי השינה .אולי כבר מאוחר מידי וניגרם כבר נזק? האם היא מכורה לכדורי שינה , שממלאים לה צורך , בנוסף לסיגריות הרבות שמעשנת לפני השינה , (בשעה 6 בערב )... אני מאד מדאגת תודה לך מראש ד'ר רנה

23/11/2001 | 21:55 | מאת: antrax

זימר ....?.

25/11/2001 | 03:19 | מאת: דר' עמי אבני

רנה שלום 6 כדורים מדי לילה זה הרבה הייתי ממליץ על אבחון לגבי בעית השינה האם מודבר בבעיית שינה או מה שיתכןבעיה כמו דכאון או חרדה לאחר אבחון ניתן לשקולמה לעשות ובמסגרת זו לשקול גם גמילה בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית