לקולגה טלי - הע"וס

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/11/2000 | 21:11 | מאת: ד"ר אבי פלד

טלי שלום התבקשתי על ידי הפסיכולוגית הראשית במרכז ברה"ן שלנו לתת הדרכה בנושא ה DSM לפסיכולוגים ולמתמחים בפסיכולוגיה ישבתי על זה קצת ותרגמתי את ה DSM בפשטות שיהיה קל ל"עיכול"- יחד עם רקע היסטורי על התפתחות ה DSM יצא לי משהוא נחמד (ולא כבד מידי) אני מתכוון להשתמש בזה כ Hand-outs אצרף לך ב E_MAIL תאמרי לי עם זה יתאים לפורום - ותדריכי אותי איך לפרסם זאת כמאמר בברכה ד"ר פלד

12/11/2000 | 23:11 | מאת: טלי וינברגר

ד"ר פלד, אשמח לעזור. טרם קיבלתי את האימייל. בברכה, טלי פרידמן.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית