פוסט טראומה כרוני וחוות דעת מומחה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/11/2000 | 21:19 | מאת: רונית בלחסן

שמי רונית עברתי תאונת דרכים לפני כ-4-שנים וקיבלתי מכה חזקה בראש מאז אני סובלת ממצב של פוסט טראומה . עד לפני כחצי שנה אושפזתי ברמת חן באשפוז יום. כיום המצב התדרדר עד כדי גרימת נזק לעצמי כגון בתקופה אחרונה שתיית אלכוהול ועישון גראס כמעט כשנתיים אני נוטלת כדורים באופן סדיר כגון קלונקס ללא אבחנת כמות סרוקסט ועוד כדור שאני לא זוכרת כרגע. השבוע הקרוב אני נכנסת שוב לאשפוז יום עקב הנזק העצמי שלי כדי שלא אוכל לחשוב על הטראומה ולהרגיש מעט את התופעות הנלוות. הפיסכיאטר שמינה בת משפט המליץ על מספר נסיונות עברתי מספר נסיונות של טיפול כולל ביו-פידבק וגם P.T.S.D אשר לא הייתי מועמדת אידיאלית לטיפול עקב מצבי. כיום אני חסרת אונים בגלל היחסים הגרועים בני לבן זוגי וגם לילדי בשבועות הקרובים אני נאלצת לגשת שוב לרופא מומחה מטעם בית המשפט כדי להעריך את מצבי והחליט על אחוזי נכות לצמיתות. אני מאוד מפוחדת מכוון שמצבי התדרדר ואיני יודעת האם לספר לו על המצב החדש? האם יש לי סיכוי עוד לחזור למצבי או שמיציתי את כל אפשרויות הטיפול שהומצלץ לי האם אני אבודה? אני מודה לכם מראש תודה רונית

11/11/2000 | 21:32 | מאת: פסיכולוגית

שלום רונית! האם עברת בירור נוירולוגי או נוירופסיכולוגי במהלך 4 השנים מאז התאונה? אם לא, זה כיוון אפשרי... אם את רוצה כתובות לפניה- תעלי שאלה בפורום זה. בהצלחה.

11/11/2000 | 21:44 | מאת: ד"ר אבי פלד

> בשבועות הקרובים אני נאלצת לגשת שוב לרופא מומחה מטעם בית המשפט > כדי להעריך את מצבי והחליט על אחוזי נכות לצמיתות. > אני מאוד מפוחדת מכוון שמצבי התדרדר ואיני יודעת האם לספר לו על > המצב החדש? כדאי לספר - להדגיש את הקשר לתאונה - כהתפתחות נזק לאורך זמן - זה יעזור לחוות הדעת > האם יש לי סיכוי עוד לחזור למצבי או שמיציתי את כל אפשרויות > הטיפול שהומצלץ לי > האם אני אבודה? תשובה על כך ניתן לענות רק לאחר איבחון מקיף - לא באינטרנת אני עוסק בחוות-דעת פסיכיאטריות לבתי משפט ויש לי הרבה ניסיון - אשמח להמשיך ליעץ לך בהצלחה רונית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית