לד"ר פלד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/11/2000 | 21:28 | מאת: ברכה

שלום ד"ר פלד . אמרו לי שאולי אתה תוכל לעזור לי, לעבודת מחקר אני מחפשת מידע שיצביע על הקשר בין התנהגות אלימה ומערכת העצבים, ידוע לי על שינויים פיזיולוגים שעוברים על אדם בשעת כעס והתפרצות. חסר לי חומר לגבי מערכת העצבים. אודה לכל מי שיפנה אותי למקורות. בברכה ותודה, ברכה

09/11/2000 | 23:57 | מאת: ד"ר אבי פלד

הקשר העיקרי הוא עם האונה הפרונטאלית (קידמית) פגיעה בתפקודי האונה הקידמית מלווה בחוסר אינהיביציה על דחפים והתפרצות אלימה באיזה מסגרת המחקר שלך ? האם זה מחקר תאורתי או מעשי? מרכז ברה"ן בו אני עובד מכיל מטופלים שהיו אלימים - ויש מחקרים בכיוון שאת מדברת עליו - את יכולה להשתלב עם את באה מרקע אקדמי

11/11/2000 | 00:03 | מאת: ברכה מנהלת מרכז שיקום למפגרים

הרקע שלי הוא חינוך מיוחד, מזה 11 שנים אני מנהלת מע"ש מרכז עבודה שיקומי למפגר, הפחתנו את האלימות בכ 90% באמצעות תוכנית יחודית שפתחתי. המחקר שלי הוא במסגרת השלמת תואר B.E.D שדחיתי עד כה. אשמח להשתלב. תודה ברכה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית