אל : ד"ר אבני

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/11/2001 | 11:47 | מאת: MAYTAL

תודה על תשובתך. אני לא רואה אותה כבוטה. גם אני בדעה של לקיחת אחראיות ולא להיסתפק בבערך. ההמלצה על אפשרות טבעית קיבלתי מרופא פסיכיאטרית שמטפלת בבני. הרצון לנסות גם דברים טביעים נובעה מניסיון אישי שלי . אני צורכת לרוב ויטמינים למיניהם כמובן לאחר המלצה של נטורופטית, ואני רואה תוצאות. אבל בנוגע לבן שלי לאורך שנים היינו בקשר עם לא מעט מומחים ושמנו חוות דעת שונות. נכון להיום הוא מטופל עלידי פסיכולוגית אחת לשבוע ללא תרופות. ואנחונ נמצאים בטיפול משפחתי. אני מודעת להשפעת ציחי מרפא מאופן מינימלי מתוך מעט ספרים שקראתי בנוסא. צמחי מרפא הרי מהווים מין מזון נוסף ומחזק לגוף שלנו , אז למה לדעתך זה שטויות? תודה על הסובלנות וסליחה על שגיות כתיב עם יש. בכבוד רב MAYTAL

04/11/2001 | 20:37 | מאת: דר' עמי אבני

מיטל שלום אם אתם ובנך במסגרת טיפולית ומדובר בצמחי מרפא כתוסף זה ענין אחר אני הבנתי בטעות את מכתבך כאילו מדובר בטפול יחיד ומכך הסתייגתי. לגופו של ענין למעט היפריקום שמקביל לפרוזק (ולא ברור שעדיף למרות מקורו הצמחי) איני מכיר תרופה צמחית יעילה כך שאיני יכול לייעץ לך בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית