מרוניל ואורגזמה.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/11/2001 | 23:28 | מאת: אבי

אני משתמש במרוניל (קלומיפרמין) 75 מ"ג ליום כדי להרגיש פחות מתוח. כבר מתחילת הטיפול, לפני מספר חודשים, החשק המיני שלי ירד מאוד ואני לא גומר יותר. מה לעשות כדי להגיע לאורגזמה? מאוד מתסכל המצב הזה. הפסיכיאטרית שלי אמרה שכדאי לנסות ויאגרה, למרות שיש לי זיקפה. מה דעתכם? אני בן 40 , בריא, ולא משתמש בתרופות נוספות.

03/11/2001 | 00:37 | מאת: דניאל

אם אתה מסוגל להתסדר בלי התרופה מה טוב. במידה ולא תנסה תרופה חלופית. כדאי לך להפנות את השאלה גם בפורום המתאים (אין אונות ותפקוד מיני באמ.אס. אן ובוואלה. ובעיקר אל תדאג ( עד כמה שהנך מסוגל) הדאגה פוגעת בתפקוד המיני.

03/11/2001 | 06:13 | מאת: דר' עמי אבני

אבי שלום לטעמי הייתי מנסה תרופה אחרת - התגובה המינית היא אישית לכל אדם ואדם אולי אפקסור אם התרופה מתאימה מבחינת מצבך בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית