hypericum

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/11/2001 | 09:49 | מאת: דרי

האם יש למישהו מידע ביחס ל :hyperic השפעות,תופעות לוואי,תוצאות בתודה מראש

03/11/2001 | 06:10 | מאת: דר' עמי אבני

דרי שלום היפריקום יש יעילות בדכאון קל ובינוני יש תופועת לואי המצוי המומלץ הוא 5% באלכוהול מומלץ לטפול תחת מעקב רופא מומלץ הערכת איש מקצוע האם זו הגישה המתאימה (אולי למשל עדיף טפול בשיחות ומאיזה סוג) בהצלחה עמי

03/11/2001 | 06:12 | מאת: דר' עמי אבני

נ.ב. הכנס לכל מנוע חפוש וחפש לפי hypericum בהצלחה עמי

03/11/2001 | 08:36 | מאת: הצעה מעשית

אפשר לקנות את זה בארץ לאחר שניסיתי זאת אוכל לומר רק זאת: כחומר להשקיית עציצים ,זה די יקר. כפי שאמר הרופא אפשר לקבל המון אתרים הדנים בעניין , כמובו רובם פרסומות!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית