לד"ר אבני

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/10/2001 | 22:47 | מאת: מירית

שלום, אני חושבת שאתה יותר מדי מפנה אנשים לטיפול, ולא מנסה לעזור דרך הפורום הזה, שהרי אם חלקנו לא הולכים לטיפול, ולכן גם ממשתתפים בפורומים שכאלה, כדי לקבל עזרה ראשונה, או הכוון , ומה שאתה , (ולפעמים אתם) עושים זה לשלוח לטיפול. חבל, כיוון שיש אנשים שאפשר לעזור להם גם דרך פורום זה, ולא בכך שתשלחו לטיפול או שתכתבו: "רע, רע מאוד" על מקרים של אנשים. לתשומת ליבכם. מאחת שאיכפת לה

31/10/2001 | 17:53 | מאת: דר' עמי אבני

מירית שלום אני חולק עלייך איני יודע בדיוק לאיזו עזרה את מצפה דרך הפורום אבל אני לא יודע כיצד לעזור דרך הפורום זה נראה לי שטחי, לא רציני ולא אחראי בודאי לא במקרה שציטטת את תגובתי אליו בברכה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית