פחד וחרדה מפני התקף לב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/10/2001 | 17:40 | מאת: לונגי

אני ,בן 40, ומאז שאבי נפטר מדום לב סובל מפחד מתמיד שהנה זה קורה גם לי. אבי נפטר בגיל 61 ולא היה חולה לב. אין במשפחתי חולי לב. עבודתי דורשת ממני שעות פעילות רבות ולחוצות. הפחד הזה טורד את מנוחתי ופוגע בחיי. האם השיטה יכולה לעזור לי? אם כן, כיצד ניתן להגיע לטיפול, ומה העלויות הכרוכות.

31/10/2001 | 07:50 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, לאנשים שמאופיינים ככאלו שנוטים להיות עמוסים בעבודה מלחיצה, מהירי תגובה, וכו' - ניתן הכינוי "טיפוס A ", אשר מהווה סימן לכך שהם נתונים בסיכון ייתר לארועי לב, לחץ דם, ושאר מרעין בישין. שינוי אורח חיים, וסיגול דרכי התמודדות עם מטלות, קונפליקטים, וסגנון תקשורת בינאישית - הם ה"תרופות". פנה למייל האישי, בציון מיקומך בארץ, אם תרצה הכוונה להמשך טיפול בעניינך. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

01/11/2001 | 09:05 | מאת: דר' עמי אבני

שלום אני גורס גישה אחרת לטעמי - ניתן הלתמודד עם השאלה דרך טפול בו יבוררו קשייך להתמודד עם מות אביך יתכן אפילו טפול קצר מועד (12-20 פגישות ) בברכה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית