לד"ר אבני

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/10/2001 | 11:35 | מאת: יעל

האם ציפרמיל יכול לעורר פעילות יתר של בלוטת התריס? האם תרופה זו גורמת לקושי בהשתנה? ואם מופיעים כאבים ולחץ בחזה שמתפשטים ללסת ולכתף, האם זה מסוכן להמשיך ליטול תרופה זו? תודה.

19/10/2001 | 16:35 | מאת: דר' עמי אבני

יעל שלום 1+2 לא שכיח כאבים - תלוי באיזה גיל - אם מבוגר לפנות דחוף להערכת רופא + EKG אם צריך סה"כ נא לחזרו לרופא/ פסיכאטר מטפל - יש די חלופות בהצלחה עמי

19/10/2001 | 16:36 | מאת: דר' עמי אבני

יעל שלום 1 לא שכיח 2 יתכן 3 אם גיל מבוגר יש צורך בבדיקת רופא דחופה לשלול בעית לב סה"כ נא חזרי לרופא לשקול המשך יש די חלופות בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית