הפרעות שינה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/10/2001 | 05:53 | מאת: עמית

במשך כ- 15 שנים הייתי מכורה לכדורי שינה ( עד 5 נומבונים בלילה). לפני שנתיים הפסקתי באופן הדרגתי ומאז אני ישנה בלי כדורים. אבל שנתי קלה וקצרה. אני הולכת לישון בחצות. מתחילה להתעורר בשעה 0300 נרדמת שוב וכך עד השעה 0600. אז אני קמה סופית. בין השעות 0300-0600 אני מתעוררת כל חצי שעה לכמה דקות. אני לא עייפה במשך היום - אבל הייתי רוצה לישון יותר. מה הבעיה ואיך פותרים אותה? אני בת 45 ומטופלת בסרוקסט.

18/10/2001 | 20:33 | מאת: רונית

על הסרוקסט כתוב שזה יכול לעשות הפרעות שינה. כמו כן האם מישהו מכיר כדור שאפשר לישון איתו טוב ולקום בבוקר עם מצב רוח. שמתי לב שאם אני נרדמת עם ואבן אין לי מצב רוח בבוקר. האם זה קשור להשפעת הכדור? כתוב בהוראות שזה יכול לעשות חוסר מצב רוח. מדוע על כדורי הדיכאון כתוב שזה יכול לעשות חוסר שינה? אך פותרים את המצב? אודה על תשובתכם המהירה.

18/10/2001 | 20:58 | מאת: ד"ר אורן קפלן

עמית שלום האם עשית בדיקה במעבדת שינה? האם ישנן בעיות נוספות חוץ מבעיית השינה?

19/10/2001 | 07:53 | מאת: עמית

לא הייתח במעבדת שינה וחוץ מזה אין עוד בעיות

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית