המלצה על מטפל המשלב שיטות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/10/2001 | 07:41 | מאת: דורית

אני מחפשת פסיכיאטר/ית גריאטרית עבור אבי, באזור חיפה. נראה לי כי טיפול תרופתי בלבד אינו מספיק, וכי יש צורך במטפל המשלב טיפול תרופתי ושיחות. האם מישהו יכול להמליץ לי על פסיכיאטר/ית כזה?

15/10/2001 | 22:36 | מאת: טלי וינברגר

דורית שלום רב, אני ממליצה לך לפנות לעמותת האלצהיימר. יש להם נציגים בכל הארץ, והמרכז שלהם בת"א. הם ידעו להפנות אותך לאנשי מקצוע מומחים לסוגים שונים של הפרעות בתחום הגריאטריה (לאו דווקא אלצהיימר). יש להם גם אתר ברשת, ותוכלי למצוא את הטלפון שלהם דרך שירות 144 של בזק. בהצלחה, טלי פרידמן

16/10/2001 | 04:37 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, אחת מתתי ההתמחויות שלי היא פסיכו-גריאטריה. פני למייל האישי שלי עם רקע קצר על מצבו של אביך ועם כמה מהשאלות שאת מתלבטת בהן, ואוכל להעריך האם זו פסיכיאטריה, או פסיכולוגיה, שתוכל לסייע. בנוסף, תוכלי לפנות למחלקה לפסיכולוגיה באונ' ת"א, ששם יש מגמה שמתמחה בנושא, ולהתעניין. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית