התמכרות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/11/2000 | 22:19 | מאת: אורי

לד"ר פלד שלום. הבעיה שלי היא שאני מכור לכדורי הרגעה מסוג לוריוון אני לוקח כל יום לפחות 6 כדורים למרות שאני אמור לקחת רק שניים. כמו כן לעיתם קרובות אני לוקח כדורים שאני בכלל לא צריך במו מוסקול. אני לוקח לפי מרשם 140 מיליגרם אפקסור. כל יום אני מחפש איזה כדור שיתן לי הרגשה טובה ו"סוטול", אני רוצה לציין שאני לא לוקח סמים. מה עלי לעשות כדי להיפטר מהכמיהה שלי לכדורים?

04/11/2000 | 08:14 | מאת: ד"ר אבי פלד

ראשית הייתי ממליץ שתהיה תחת השגחה רפואית - עדיף מומחה פסיכיאטר - יתכן ויש סיבה ל"כמיהה לכדורים" שניתנת לטיפול יעיל יותר אין קיצורי דרך צריך להגמל על ידיד הורדה הדרגיתית תחת פיקוח

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית