עייפות נפשית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/10/2001 | 23:10 | מאת: אוסקר

ב48 שמונה האחרונות ישנתי אולי 3.5. שעות, יתר הזמן עבדתי עבודה מאומצת והייתי בפעילות מתמדת. בלילה התקשתי להרדם על אף העייפות הקשה שצברתי. עכשיו אני מרגיש סוג של ערפול קוגניטיב המקשה עלי להתבטא ברהיטות ולחשוב בבהירות. זה גורם לי הרגשה ממש לא טובה ,סוג של חוסר שליטה על המחשבות. חוץ מזה ההעייפות גורמת לי להגיש לחוץ עם נטיות להתפרצות כלפי הסובבים אותי.האם התופעה נורמלית? לא יודע הדאם זה רלוונטי אבל אני לוקח כדורים נגד דלקת פרקים, כדורי הרגעה ותרכובת של מינרלים כתוסף מזון. בעבר כשסבלתי ממצבים אלה צרכתי כמויות אדירות של קולה קופאין ועישנתי סיגריות. היום בגלל דלקת הפרקים נמנע ממני האפשרות לצרוך את חומרים האלה במצב של עייפות נפשית הפוגעת בדימוי העצמי שלי הבעיתי ממילא. האם צריכת אנפטמינים במרשם רופא יכולה לסייע לי . כלומר האם קיים בכלל טיפול כזה. אוסקר

12/10/2001 | 18:32 | מאת: ד"ר אבי פלד

אמפיטמינים הם סמים מסוכנים ביותר אתה בכיוון הלא נכון מדוע לא תטפל בעצמך בהגיון תנוח תארגן חיים בריאים באוכל והרגלים תזהר מהתמכרות לתכשירים הדומים לסמים כגון אמפטמינים ותכשירי הרגעה כגון ווליום פנה ליעוץ מקצועי - תתחיל עם רופא משפחה בקופ"ח בברכה בהצלחה - דר פלד

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית