דחוף בבעיה רצינית וגם ליועצי הפורום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/10/2001 | 08:40 | מאת: שירלי

שלום רב : אני בת 19 ויש לי בעיות דימוי עצמי נמוך לחלוטין פחד מדחייה וכו.... הבעייה שלי שנורא מאוד מפריע לי כאשר אני מדברת אם חברה שבבסיס אחר או ידיד פשוט אין לי מה לדבר!!!!!!!!!ואחרי שאני מדברת מרגישה הרגשות בטח דיברתי כמפגרת וכו.... ולפעמים אני מדברת בלי סוף שואלת ושואלת דבר שמפריע לי מאוד מה זה?? אני נורא מרגישה רע בקשר לייעוץ טיפול אין לי את הזמן והתקציב חייבת עזרה מימכם..

11/10/2001 | 11:50 | מאת: טלי וינברגר

שירלי שלום רב, צר לי לאכזב אותך, אבל אין פתרונות פלא, ובטח שאי אפשר לעזור לך באופן ממשי דרך הפורום. הפורום יכול להעניק לך תמיכה, הקשבה והכוונה, אבל העבודה האמיתית תעשה בחדר הטיפול, מול מטפל חי ונושם... את יכולה לנסות להגיע לקב"ן ולקבל טיפול דרך הצבא. אם אינך רוצה, אז תאזרי בסבלנות, תסיימי את הצבא, ואז תלכי לטיפול שיאפשר לך להתמודד עם הדברים שהעלת במכתבך. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית