זקוקה לעזרה.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/10/2001 | 22:58 | מאת: h/a

שלום! יש לי בעיה מאוד גדולה ואני זקוקה לעזרה ולא יודעת למי לפנות ,אני בת 23 ואני סובלת מחרדות חברתיות הרבה שנים , אני יוצאת מהבית רק לעיתים רחוקות ובקושי רב ולא מסוגלת להתראות עם איש, במילים אחרות קברתי את עצמי בעודי בחיים ואני מרגישה ריקנות וייאוש גדול, הייתי רוצה לפנות לפסיכולוג שמתמחה בהפרעת החרדה החברתית וחרדות בכלל אבל לא מצאתי כזה ואני לא יודעת מה לעשות, אני רק יודעת שבא לי למות ולחדול מכל המצב הפתטי שבו אני נמצאת, האם מישהו יכול לעזור???

04/10/2001 | 23:31 | מאת: גל

האם עברת טראומה?

05/10/2001 | 00:58 | מאת: h/a

כן, עברתי טראומה בעבר.

05/10/2001 | 01:02 | מאת: h/a

כן, עברתי טראומה בעבר.

05/10/2001 | 05:41 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, את ממש לא היחידה בעולמנו עם הקושי הזה, כך שמנסיון רב שהצטבר - - אפשר לצאת לחיים אחרים לגמרי, ובמהלך של כמה חודשים, בד"כ. כמובן שהכל תלוי בקצב ההתקדמות האישי. אם את רוצה הפנייה, פני למייל האישי שלי, עם הסטוריה מעט יותר ארוכה עלייך ועל הקשיים, וכן מיקומך בארץ. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית