בכי התינוק

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/11/2000 | 19:48 | מאת: הילה גרשון אדמתי

שלום רב יש לי תינוקת בת חודש , במשך כול היום היא מאד שקטה ונוחה אוכלת פורמולה שנקראיתs 26 {אני גרה בדרום אפריקה} כול שלוש שעות אך מהשעה חמש אחר הצהרים לערך מתחילות הסרנדות יש לה גזים והיא מאד מתקשה לעשות את צרכיה לבד - היא עושה פעם ביום והעסק מלווה בצעקות שממש מפחידות . אני נעזרית בוזלין ודוחפת את רגליה כלפי הבטן ורק כך היא עושה. מה לעשות כדי להקל עליה את הכאבים ,גזים וצרכים. תודה מראש הילה

01/11/2000 | 20:48 | מאת: paty

אני נתתי תינוקת שלי טיפות טיביעות למניעת גזים, אבל האמת היא שזה לא כל כך עזר, וגם להחליף את סוג המזון לא מומלץ במיוחד. הכי טוב זה עסויים קלים בבטן וגם להשכיב אותה בשעות הקריטיות על הברכיים שלך, כשהיא על הבטן, כך גם חם לה בבטן ופחות כואב. תרימי לה את הרגליים כשהיא עושה את צרכיה והעיקר הרבה הרבה סבלנות, זה עובר יחסית מהר...

01/11/2000 | 20:58 | מאת: טלי וינברגר

הילה שלום רב, עליך לפנות לרופא מומחה לילדים. אין מדובר בבעיה נפשית-ריגשית. זה ברור. בברכה, טלי פרידמן

02/11/2000 | 23:18 | מאת: ד"ר אבי פלד

הייתי פונה לרופא ילדים יתכן שיש לה חסימת מעיים חלקית מכל סוג שהוא - לדוגמה: "ולוולוס"

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית