פחדים וחוסר תפקוד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/10/2000 | 23:11 | מאת: מפחדת

מומחה נכבד, בעקבות המצב הבטחוני, אני מרגישה צורך דחוף בייעוץ, ואיני מעוניית לעשות זאת בסביבת מגורי כי אני רוצה לשמור על דיסקרטיות. אני גרה באחת ה"התנחלויות", כמעט ואי אפשר לצאת מהאיזור,החברים בישוב שלי ברובם מסתגרים איש איש בביתו, והחברים של בעלי די מנדים אותי מסיבות השמורות עימם. בעיקר כי אני לא אדם כייפי אלא לוקחת את החיים די בצורה כבדה. אני מרגישה צורך לפנות לייעוץ, בנוגע לתפקודי ובשאלות שונות

30/10/2000 | 23:33 | מאת: ד"ר אבי פלד

אני יכל לקבל אותך ליעוץ - פרטים בכרטיס אישי (קליק על שמי בדף הפורום

01/11/2000 | 22:11 | מאת: טלי וינברגר

למפחדת שלום רב, ניכר כי המצב הבטחוני גורם לך לתחושת מצוקה יחד עם תחושת בדידות והתבודדות. טיפול פסיכותרפויטי, אפילו לטוח קצר, עשוי להיות לך דבר נכון ומועיל. את יכולה להתקשר אליי (הפרטים בכרטיס האישי שלי, שאפשר לפתוח אותו ע"י הקלקה על שמי) ואוכל לעזור לך למצוא מקום לטיפול במקום הרצוי לך. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית