שאלה לבעלי מקצוע...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/09/2001 | 11:45 | מאת: אביגיל

אני סובלת מחרדת טיסות מעליות רכבלים וכו' לקראת טיסה רופא המשפחה שלי נתן לי ASSIVAL ן VABEN האם באמת נכדורים האלה יעזרו לי לא להיות בפאניקה??????

12/09/2001 | 14:03 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אביגיל שלום בחרדת טיסות ושאר פוביות דומות כדאי לטפל באמצעות כלים פסיכולוגיים. במידה וזו בעיה ממוקדת ניתן בד"כ להתגבר במספר מצומצם של פגישות. הכדורים עשויים להרגיע אותך לשעות ספורות אך אינן מסירות את הפחד באופן בסיסי. בברכה ד"ר אורן קפלן

12/09/2001 | 17:34 | מאת: דר' עמי אבני

אביגיל שלום ייש טפולים יעילים יותר ובן אסיוול לא פותרים את הבעיה לכל היות רמאפשרים לעבור את הפעם הבאה. אנא פני לעיוץ מקצועי בהצלחה עמי

12/09/2001 | 18:22 | מאת: "אור

סחטיין

12/09/2001 | 18:21 | מאת: "אור

אלא מה?. הכי קל זה לרשום כדור.... על טיפול בחרדות טיסה וכו של אל על הם שמעו??. למה קודם לא לנסות שם אם המטפלים ופסיכולוגים כולה 1000 שח?? אחחחחחחח

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית