פחדים מרעשים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/09/2001 | 19:09 | מאת: ayala

ביתי בת שנתים ותשעה חודשים. לאחרונה התחילו אצלה פחדים מרעשים. זה יכול להיות המיקסר בבית,או מסור חשמלי בחוץ, ולצעריזה קורה דיי הרבה. מה עושים עם זה?

09/09/2001 | 19:44 | מאת: adi

איילה, זה גיל שהם מתחילים לפתח את הדמיון והפחדים. אולי כדאי להיוועץ עם הגננת, לה בטח יש ניסיון. איך היא חוץ מהפחדים? היא באמת הולכת לגן או מטפלת? היא אוכלת? ישנה רצוף? איך אתן מבלות יחד? זה ייצור תמונה יותר מלאה עליה, ואולי במקרה הצורך אפשר יהיה להמליץ על איש מקצוע. עדי

11/09/2001 | 07:06 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, בדיקת שמיעה היא הצעד הראשון. בדיקת רמת השלווה---צעקות בגן, היא הדבר השני. בדיקת האפשרות שיש מי שצועק בסביבתה, ומבהיל אותה - זה הבא בתור. אם לא קיבלתם הסברים "הגיוניים", פנו לסיוע פסיכולוגי. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית