בטחון עצמי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/09/2001 | 00:23 | מאת: זרזיר

שלום לכל, שמי אילנה(שם בדוי) ואני מרגישה חסרת בטחון לגבי המון דברים, בעבודה ובחיים בכלל האם יש סיסמת קסם לשיפור המצב? תודה

08/09/2001 | 00:56 | מאת: טלי וינברגר

זרזיר שלום רב, סיסמאות קסם יש רבות, אך רובן ככולן הינן רק אחיזת עיניים כמהותם של קסמים. אין להיתפס לסיסמאות ולמילות קסם, זוהי רק אשליה. העבודה האמיתית קשה, ממושכת יותר ויעילה הרבה יותר. עבודה זו נעשית בחדר הטיפול הפסיכותרפויטי ובין האדם לבין עצמו. בברכה, טלי פרידמן

09/09/2001 | 02:24 | מאת: אבנר

אילנה שלום, מה שעוזר לבטחון העצמי - זה להעריך את הדברים הטובים שבך ולפתח אותם. מניסיון - להתלבש יפה- תמיד עוזר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית