התקף פסיכוטי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/09/2001 | 13:44 | מאת: ילד

יש לי חברה טובה שסיפרה לי שהיא סובלת מהתקפים פסיכוטים מה זה התקף פסיכוטי? איך אני אזהה כשהיא בהתקף? ואיך אפשר לעזור לה?

01/09/2001 | 22:07 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שלום התקף פסיכוטי בצורה הפשוטה ביותר הוא מצב שבו אדם מאבד את בוחן המציאות, כלומר, אינו יודע באמת מה מציאות ומה דמיון. במצב כזה דרוש טיפול רפואי ונפשי צמוד, ודרושה תמיכה ואהבה מהסביבה הקרובה. בברכה ד"ר אורן קפלן

02/09/2001 | 06:58 | מאת: דר' עמי אבני

ילד שלום להתקפים פסיוכטים צורות שונות הטוב ביותר לשאול אותה איך ההתקפים שלה לעזור לה - תהיה חבר שלה לא הרופא שלה בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית