ביישנות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/08/2001 | 23:53 | מאת: אריאל

שלום רב אני בן 31 והבעייה שלי היא שאני ביישן. אני פשוט לא מתחיל עם נשים. עד היום כל מי שיצאתי איתה היה רק אם היא פנתה אליי במהלך החיים בהתאם לנסיבות. כיום אני עומד בפניי רצון להכיר ולהקים ביית אבל יש לי מעצורים........ קשה לי לראות את חבריי שכבר נשואים ועם ילדים. אני נראה טוב ומתפרנס בכבוד ובהחלט איש שיחה אבל אני לא יודע לנתב שיחות עם נשים לכיוון הרומנטי.....

28/08/2001 | 18:42 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, נראה לי שחבל על הזמן, כי כולנו מזדקנים... אולי כדאי להוועץ עם פסיכולוג/ית? אם תרצה הפנייה, פנה למייל האישי שלי (בהקלקה על שמי המוכחל), עם 2-3 איזכורים מתומצתים על קשרים שהחלו, וההסבר שלך לכך שנסתיימו, וכן את מיקומך בארץ. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

29/08/2001 | 11:18 | מאת: מיקי

אריאל. אין לך ממה להתבייש, קח יוזמה על עצמך כמו מטרה , ואל תסיר אותה ממך עד שתצליח. תאמין בעצמך ש "אני כן יכול ממש כמו כולם" ועלה על דרך המלך. מאחלת לך שבאמת תצליח בפעם הבאה- רק אם תאמין בכח שלך, ברושם שלך , באינטיליגנציה,ובקסם. עלה והצלח - כל שתבקש לו יהי.--------מיקי-------

29/08/2001 | 21:57 | מאת: אריאל

מיקי את חמודה אבל לא תמיד הכל כל כך פשוט. אבל את באמתתתתתתת מ ת ו ק ה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית