פוחדת לנהוג

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/08/2001 | 15:22 | מאת: אלמונית

אני מעל גיל 35 וישלי רשיון נהיגה מזה שנתיים. איני נוהגת בגלל שאני לחוצה על הכביש ופוחדת לפגוע במישהו. אחי נהרג בתאונת דרכים לפני הרבה שנים. שאלתי היא :האם ייתכן שיש קשר בין החרדה שלי לבין האסון המשפחתי ?איך ניתן להתגבר על בעיה זו? ברצוני לציין שעצם העובדה שאני לא נוהגת מכבידה עלי מאוד ומונעת ממני לחיות באופן חופשי.אנא כתבו לי אם יש גורם מקצועי שניתן לפנות אליו. תודה.

14/08/2001 | 17:23 | מאת: adi

היי אלמונית יקרה, נראה לי שיש קשר בין החרדה לבין האסון. עדי

14/08/2001 | 18:15 | מאת: אלמונית

שלום עדי , נחמד שאתה מתעניין בבעיות של אחרים, האם אתה איש מקצוע?(שואלת ברצינות)

14/08/2001 | 19:20 | מאת: טלי וינברגר

לאלמונית שלום רב, אין אפשרות לקבוע בוודאות שיש קשר בין מות אחיך בתאונת דרכים לבין הפחד שלך מלנהוג, אך הסבירות שקיים קשר כזה גבוהה, בעיני. לדעתי טיפול ממוקד בחרדה עשוי להיות תשובה הולמת לבעייתך. אם את מעוניינת בסיוע במציאת מטפל, כתבי לי לאימייל, ורשמי פרטים בסיסיים אודותייך: גיל, מקום מגורים, העדפת מטפל/מטפלת, האם את מעוניינת בטיפול ציבורי או פרטי וכל מה שנראה לך לנכון. בברכה, טלי פרידמן

14/08/2001 | 21:28 | מאת: אלמונית

טלי, תודה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית