כעס - תגובת מומחה בבקשה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/08/2001 | 11:02 | מאת: סאלי

http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=6&i=145381&t=145381

14/08/2001 | 19:30 | מאת: טלי וינברגר

סאלי, עכשיו כשאני קוראת את הודעתך הישנה, אני יכולה יותר להבין את חוסר התגובה שלך אל מול כעס...את מתמודדת עם התפרצויות זעם של בעלך ככל הנראה שנים, ולמדת "לספוג" אותן ולהבליג עליהן עם השנים. אך האם זה מה שאת רוצה? הרי לא תוכלי להיות באמת אסרטיבית עם יתר האנשים בעולם, אם לא תוכלי להיות אסרטיבית במקום הראשוני הזה של המערכת הזוגית... לדעתי, עליך לשוחח עם בעלך, ולכו שניכם לייעוץ זוגי, שאולי לתקופה מסויימת יכלול גם טיפול פרטני לכל אחד מכם, או לפחות לאחד מכם. זה הפתרון שנראה בעיני מתאים. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית