מה עושים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/08/2001 | 23:30 | מאת: שרה

הי אניבבעיה. אני כבר לא מסוגלת ללכת לישון מוקדם הייתי גמורה הים נכנסתי למיטה בשעה שמונה וחצי ועד אחת עשרה לא נרדמתי אז באתי לכאן וחוץ מזה שיהיה לכולם שבוע טוב שרה

12/08/2001 | 23:32 | מאת: noname

גם לך

13/08/2001 | 04:52 | מאת: אביב

היי שרה, אני בדרך כלל שמה ליד המיטה ספר ואז אם לא מצליחים להרדם, קוראים קצת, וזה גם עוזר להתנתק קצת מעצמינו ולעבור לעולם אחר, ואז קצת נרגעים אולי מהדברים שמפריעים להרדם, וגם העיניים מתעייפות, והשינה באה. במקרה הכי גרוע תמיד גם אפשר ל"זפזף" קצת בטלויזיה. שיהיה לך שבוע טוב גם כן. אביב.

14/08/2001 | 03:29 | מאת: דר' עמי אבני

שרה שלום אם הבעיה נמשכת זמן מה אם יש הפרעות נוספות מלוות אם זה מלווה במצוקה הפרעה בתפקוד או ביחסים שוה לפנות ליעוץ מקצועי עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית