חרדה חברתית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/08/2001 | 01:19 | מאת: יאיר

אני סובל מחרדה חברתית מאוד מאוד לא נח לי בסביבת אנשים ,אני מרגיש מנותק וכמה שיותר מהר לברוח לבית , אני מרגיש שאני משעמם נורא ושאין לי מה לומר ומאוד חוושש מתגובת אנשים שמסביבי. כשאני אמור להגיד משהו בציבור או לדבר עם מישהו לא מוכר אני נשמע מאוד שקט מבולבל ומגמגם. רק עם האנשים המאוד קרובים לי ושאני בקשרים יום יומיים איתם , נח לי איתם.ונגרם לי סבל רב מהעניין ואני מרגיש מאוד דפוק. לפני כמה שנים פניתי לייעוץ פסיכולוגי ולא נעזרתי. שאלתי האם תרופות כמו פרוזאק או אחרות אמורות לעזור בעניין, ומהם ההשלכות שיכולות להיגרם מהם ממש תודה

08/08/2001 | 01:59 | מאת: טלי וינברגר

יאיר שלום רב, הפסיכיאטר היועץ של הפורום, ד"ר אבני, ישוב מחופשתו ב-12 באוגוסט. הוא המוסמך לענות בענייני תרופות. בברכה, טלי פרידמן

08/08/2001 | 07:16 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

יאיר שלום, כמה שורות מעל למיקום של פנייתך, יש פנייה דומה, ממי שכינה את עצמו "המבוהל". למרות שהוא שאל על תרופה אחרת, ותאר את קשייו לא באותן מילים כמוך - - תשובתי אליך ממש זהה, ואתה מוזמן לבדוק אם, אכן, מתאימה לך. כל טוב, ודרך צליחה, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית