קנאת אחיות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/08/2001 | 20:27 | מאת: אורליה

שלום אני כותבת עבודה על קנאה בין אחיות - ההשערה היא, שלאחיות קשה יותר להודות ברגשות של קנאה ויריבות מאשר לאחים. ברצוני לדעת היכן אוכל למצוא חומר על הנושא. תודה על תשומת הלב.

06/08/2001 | 00:14 | מאת: טלי וינברגר

אורליה שלום רב, העבודה שלך נשמעת מעניינת מאד. באיזו מסגרת את עושה אותה? לצערי אין לי מושג לגבי ביבליוגרפיה מעמיקה הקשורה לנושא. בקרוב רוית ניסן תשוב לפעילותה בפורום, ואני מאמינה שהיא תדע, לפחות יותר ממני. בהצלחה בעבודה, טלי פרידמן

08/08/2001 | 08:35 | מאת: אורליה

שלום טלי את העבודה (יותר נכון מחקר) אני כותבת במסגרת הסמינריון "יחסי אחים אחיות" במכללת סמינר הקיבוצים.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית