קנאות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/08/2001 | 17:38 | מאת: R

שלום יש לי בעיה חמורה.. אני קנאי פנאטי לחברה שלי וזה מציק לה מפריע לה וגורם לחיכוכים רבים כל זה בגלל שפעם משהי בגדה בי ולכן יש בי פחד כל הזמן איך ניתן להתגבר עליו נ.ב אני הולך לייעוץ כבר כמה זמן ויש!!!! תוצאות אבל רציתי חוות דעת נוספת

05/08/2001 | 02:33 | מאת: Jacki - לא - יודעת

תציב את הקשר שלך עם חברה שלך כמטרה. תיקח בחשבון שאם אתה תמשיך עם הקנאות אתה תמשיך עם אותם חיכוכים, ותשאל את עצמך שאלה: האם אתה בוטח בחברה שלך ואתה מאמין בקשר הזה? אם התשובה שלילי, אני לא יודעת מה לומר לך, אם היא חיובית, אז התשובה מובנת! כי אם אתה מאמין בקשר וסומך על חברה שלך, אתה צריך לומר לעצמך שהקנאות שלך היא בכלל לא רציונלית, כי אתה הרי סומך עליה, אוהב אותה ומאמין בכנות שלה, אז במה יש לפקפק פה?

05/08/2001 | 08:39 | מאת: טלי וינברגר

R שלום רב, שמחתי לקרוא שאתה הולך לייעוץ. לדעתי זו התשובה לשאלתך. הייעוץ אמור לסייע לך להבין את ההתנהגות שלך, את מקורותיה, ואיך מתמודדים עם זה. אתה עצמך כותב כי ישנן כבר תוצאות, אז תן לדברים להתהוות ולהתבשל בתוכך. זה לוקח זמן. ואין פתרונות קסם, של בן-רגע. אני מאחלת לך המשך חיים זוגיים משוחררים ומהנים, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית