סרוקסט והשמנה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/08/2001 | 19:15 | מאת: אנג'י

מזה כחצי שנה הנני משתמשת ב"סרוקסט" נוגד דיכאון.ושאלותי לגבי התרופה: 1)במשך תקופה זו עליתי 15 ק"ג במשקלי. לפני כן מעולם לא ניסיתי דיאטות והייתי עולה מדי כמה שנים בעיקר בחורף במשקל+והרגלי האכילה שלי היו כאלו -שאכלתי כל מה שמתחשק לי. שאלתי היא מה אפשר לעשות?האם יש תרופה מקבילה לסרוקסט שאיננה משמינה. מיותר לציין שהשמנת היתר שלי לא מוסיפה למצב הרוח שלי-אם כי יחסית לכך-וכנראה בהשפעת התרופה-אפשר לומר שלא ממש מזיז לי ששמנתי והינני נראית כמו בהריון של 5 חודשים.ואני מרגישה בטחון כלשהו. 2)אם מדי מס' ימים הנני מנסה להימנע מלקיחת התרופה. גם כדי לנסות להסתדר בלעדיה. וגם כי התרופה גורמת לכך שאני בקושי מצליחה, אם בכלל ,להגיע לאורגזמה(ועוד עם ויברטור ). האם עלולות להיגרם לי תופעות לוואי.ואיך אתם מציעים לי לנסות להפסיק מדי פעם-ללא תופעות בלתי רצויות. 3)האם הסרוקסט הוא שגורם לי לומר כל מה שאני חושבת כמעט -בעיקר ביקורת תקיפה מול אנשים אחרים.?

02/08/2001 | 23:08 | מאת: טלי וינברגר

אנג'י, ד"ר אבני, הפסיכיאטר היועץ של הפורום ישוב מחופשתו ב-12 באוגוסט. תוכלי להפנות אליו את שאלתך לכשישוב. בברכה, טלי פרידמן

04/08/2001 | 00:08 | מאת: אנג'י

כהערת שוליים לאתר בעניני- חבל שאין מחליף לד"ר אבני ואחרים בעת העדרותם מהפורום.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית