חרדה מטסט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/07/2001 | 18:33 | מאת: בן 20

אני מוצא עצמי נכשל במבחני נהיגה עקב תחושת חרדה. שמעתי שניתן להשתמש בכדורי הרגעה (ואליום) או בהיפנוזה. האם יש פיתרונות אחרים ? מה יעילות הטיפולים המוזכרים ?

01/08/2001 | 00:06 | מאת: טלי וינברגר

לבן ה-20 שלום רב, ייתכן וכדאי לך ללכת לטיפול קצר מועד ממוקד, כדי לטפל בחרדה הספציפית. הפתרונות שהצעת מוכרים, אך לגבי יעילותם תאלץ לחכות לשובם של היועצים המומחים האחרים מחופשתם (ב-12 באוגוסט). בברכה, טלי פרידמן

01/08/2001 | 05:21 | מאת: אביב

בוקר טוב, רק להזהיר, כדורי הרגעה בדרך כלל מרדימים ומחלישים, ואסור לנהוג אחרי שלוקחים אותם !! ומן הסתם אין להם השפעה טובה לפני טסט, ויש אופציות טובות יותר. אז לפני שלוקחים אותם סתם ככה, להתייעץ עם הרופא, בייחוד כשמדובר בוליום. אביב.

01/08/2001 | 09:00 | מאת: טלי וינברגר

לבן ה-20, הערתה של אביב היתה נכונה ובמקום בהחלט. השימוש בתרופות מסוג ווליום ודומיו פוגע בעירנות, ועשוי דווקא להכשיל אותך בשל נימנום, בלבול ותגובות איטיות. באופן עקרוני לא מומלץ לנהוג בהשפעת כדורים אלו. אביב-תודה על ההערה! היא באמת באמת חשובה! בהצלחה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית