אני אוהב שתיים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/07/2001 | 22:37 | מאת: רן

אני נשוי בן 40 מזה חצי שנה מאוהב באשה אחרת אני אוהב גם את אישתי יכול להיות?

30/07/2001 | 23:42 | מאת: yael

יכול וגם יכול, השאלה, מה אתה מתכוון לעשות בנוגע לזה? תופעה מוכרת אבל בהחלט מייסרת, אתה מוכרח לבחור ויפה שעה אחת קודם. יעל

31/07/2001 | 00:57 | מאת: טלי וינברגר

רן שלום רב, האהבה וחיי זוגיות שיגרתיים עשוייים לעיתים לגרום לנו לחפש ריגושים, חידושים. אם אתה מעוניין בשמירת הקן המשפחתי הקיים, הייתי ממליצה לחשוב על טיפול זוגי או אף טיפול פרטני עבורך. לא סתם התעוררה בך התשוקה כעת למשהו אחר. כדי לברר את הסיבה למה זה קורה לך, ולמה עכשיו, כדאי להשתמש במישהו מקצועי. זה עשוי להפחית את הבילבול. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית