לטלי - דחוף לאנג'ל אביב וכל השאר-לא כל כך דחוף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/07/2001 | 16:44 | מאת: לי

לכולכם שלום. לטלי תודה על התשובה נחמד היה לראות שאת מזמינה אותי להמשיך ולכתוב בפורום, אז אני פה וכותבת. יש לי בקשה אלייך כתבתי בפורום דיאטה ותזונה ביקשתי לדעת אם יש דיאטנית שמתמחה בנושא הפרעות אכילה אשמח לשמוע על מישהי כזו(אכתוב לך גם במייל) לאביב ואנג'ל תודה לכן, ואסביר גם למה. בטיפול האחרון שלי הייתי אצל הפסיכולוגית שלי ובתחילת השיחה הראתי אנג'ל את מה שכתבת לטלי, הדברים נגעו לליבי כי הרבה פעמים זה מה שהרגשתי וגם מרגישה אבל לא היה לי האומץ להגיד ובמידה מסוימת פחדתי, אז שתדעי שבזכותך שאבתי כח וזה עזר לי מאוד, מקווה שאת לא כועסת(בכל אופן תדעי שהכל היה בעילום שם). לך אביב (מקווה שזו את)תודה על התשובה בפורום דיאטה ותזונה. אשמח לשמוע מכם בהמשך ולהמשיך להיות שותפה בפורום הזה. מאחלת המון......... הצלחה לי

25/07/2001 | 20:17 | מאת: אליאן

תהום הנשייה.... הנשמה שלך.... עדיין ?

25/07/2001 | 20:27 | מאת: adi

אליאן, אלו שסובלות מהפרעות אכילה, צריכות גם טיפול דיאטני כדי להשלים להן את החסרים התזונתיים שהבעיה גורמת. עדי

25/07/2001 | 23:26 | מאת: טלי וינברגר

לי, שלחתי לך מייל בחזרה. מקווה שקיבלת. ואני שמחה שנענית להזמנתי לכתוב כאן. תמשיכי כך! :) טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית