טלי, רווית או איש צוות אחר...חשוב!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/07/2001 | 07:13 | מאת: אליאן

כידוע לכם יש לי צו הגנה לשלושה חודשים.... אתמול הבן הגדול צלצל לאבא שלו...דיבר איתו. בעלי ביקש לשוחח גם עם הקטנים ושאל אותם למה הם לא באים לבקר אותו. ואז התחיל הסיוט..בכי ודרישה ללכת לאבא וכל מיני האשמות וכו'. אמרתי להם שהם יכולים ללכת לשעה וחצי וכך היה. אני רוצה לציין שבמשך השבועיים האחרונים הוא לא ניסה ליצור דרך בשום צורה איתם, ויתרה מזאת,הוא ראה את הבן הגדול והבת ןהתעלם מהם למרות שהם ניסו לדבר איתו. השאלה שלי היא למי עליי לפנות בקשר לביקורים ובקשר לכל השאלות שהם שואלים אותי. איך מסבירים להם ? אגב, מישהו יודע מה זה תסקיר מעצר של שירות המבחן...לבדיקת מסוכנות. האם עושים אבחונים פסיכולוגיים ? מה התדירות ? וכו,

24/07/2001 | 15:47 | מאת: טלי וינברגר

אליאן יקרה, עלייך לפנות לעובדת הסוציאלית, אצלה נמצאות כל התשובות לשאלותייך. אני מאמינה שאת מצויה בתקופה קשה וסוערת, הן בינך לבין עצמך, והן בינך לבין הילדים ולבין בעלך. פני לאנשי המקצוע שאמורים וצריכים לתת לך את כל התשובות. אל תשארי עם שאלות פתוחות וחששות, כי זה בזבוז של כוחות. את אותם הכוחות תשקיעי בהתמודדות שלך ובעצמך. אם את לא מרגישה בנוח עם העו"סית, או שאת חשה שהיא אינה יכולה לעזור לך, פני למנהלת השירות (לשכת הרווחה), הם באמת אמורים לדעת את כל התשובות, לעזור לך ולהנחות אותך. שיהיה לך המון המון בהצלחה, והכי חשוב, שיהיה לך כוח! טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית