לטלי פרידמן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/07/2001 | 23:51 | מאת: רותם

שלום , ראיתי כאן פנייה בקשר לפחד מריקודים, בעיה שאני סובלת ממנה, אשמח לשמוע על מסגרות או סדנאות שיכולות לסייע בנושא לא פתור זה. תודה.

22/07/2001 | 08:33 | מאת: טלי וינברגר

רותם, ראשית תודה שאת מזכירה לי את השאלה ההיא, כיון שהבחורה שרשמה את זה לא חזרה אליי, כדי להזכיר לי דבר מה לגבי מציאת מטפלים בתנועה. בכל מקרה, המלצתי על טיפול בתנועה/ריקוד. תחזרי לתשובתי לאותנה בחורה ותביני במה מדובר. אם את מעוניינת בעזרה במציאת מטפלים את מוזמנת לפנות אליי באימייל. שבוע טוב, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית