הפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/07/2001 | 12:42 | מאת: נגה

אני אנורקסית כיצד אוכל לצאת מזה בכוחות עצמי אם אפשר? (ניסתי כבר לחזור לאכול אבל תמיד אחרי זה לא הרגשתי טוב והקאתי) ומהחוץ מזה יכול לעזור לי לצאת מזה ,אני סובלת מהפראות אכילה מגיל צעיר עברתי ילדות קשה (גילוי עריות) אין לי תמיכה ואני כיום מרגישה די לבד. אני רוצה לצאת מזה אני רוצה לחזור לאכול ואני לא רוצה להגיע למצב של אישפוז או לאשפז את עצמי תעזורי לי בבקשה תודה מראש

19/07/2001 | 12:44 | מאת: adi

נגה, לבד זה קשה מאוד (ולדעתי אי אפשר לבד, חייבים סיוע של מישהו). בת כמה את? כמה זמן את סובלת מהעניין? מה את עוסקת? עדי

19/07/2001 | 13:04 | מאת: נגה לעדי

אני בת 19 אני סובלת מהאנורקסיה מאז שאני קטנה זה היתחיל בגיל 4 כשאבא שלי היתחיל להרעיב אותי ולהיתעלל בי וכתוצאה מזה אין לי תחושת רעב וזה המשיך מתקופה שבה הייתי מרעיבה את עצמי (הייתי שוכחת לאכול ) לתקופה שבה הייתי אוכלת משעמום או פחד ,דיכאון אושפזתי פעם בהדרכת הילד כתוצאה מזה וחזרתי לאכול כעבור כמה ימים ושוחררתי כעבור שבוע אני לא משוגעת פשוט משום כל מה שעברתי אני לא יוצאת מזה ,דרך אגב אני הפסקתי לאכול בפעם הזאת משום לחץ (המשפט)אני מקווה שהפעם כאשר אני אצא מזה זאת תהיה הפעם האחרונה שאני נכנסת למצב כזה . אני כבר לא אוכלת מעל שלושה חודשים ומקודם אכלתי בערך 500 קלוריות ליום ולא הייתי סופרת פשוט אכלתי ארוחה אחת שלא הייתה מורכבת מדברי מאפה סוגי בשר ביצים ממתקים אלא רק ירקות . כיום אני סטודנטית במכינה ואני מקווה לסיים אותה.

19/07/2001 | 18:56 | מאת: טלי וינברגר

נגה שלום רב, כפי שכתבת, נורא קשה להחלים מהפרעת אכילה לבד, בכוחות עצמך. אני ממליצה בחום לפנות לטיפול פסיכותרפויטי בהקדם, ואולי זה מה שיימנע את התדרדרות המחלה והמצב שלך, ואת האישפוז. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית