טיקים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/07/2001 | 18:33 | מאת: גילי

לבתי בת ה-10 יש לעיתים טיקים בפנים, כמו פרצופים שהיא עוש ה ללא שליטה. זה מופיע בעיקר ברגעים של לחץ או מבוכה. כשהיא היתה בסביבות גיל 7 היו לה טיקים בעיניים. בבדיקה אצל רופא עיניים הוא אמר שהכל בסדר ושלילדה אין כל בעיה. למי עלי לפנות? מה זה יכול להיות?

14/07/2001 | 21:30 | מאת: פומה

איני חושבת שהבעיה פסיכולוגית אלא נוירולוגית (במערכת העצבים), לכן כדאי לפנות לנוירולוג (יש גם פורום כזה באתר זה ממש)

16/07/2001 | 18:19 | מאת: דר' עמי אבני

גילי שלום אנא פני לנוירולוג ילדים או לפסיכיאטר ילדים בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית